Breaking the mould..

The project looks at the redevelopment and extension of a property in Allerton. The design maximises the space to the rear of the property with a large bespoke rear extension. New steel work enables the space to be opened up into a fully open plan family space.

The external design looks to use an combination of pitched and flat roof designs to create features to the rear elevation. This along with a simple palette of timber, render and brick combined with large lantern roof lights, feature apex glazing and aluminium bi-folds flood the space with light. 

 

Key Project Info:

Location: Allerton, Liverpool

Architect: Jakesville Studios 

Structural Engineer: Staples Consulting

Contractor: t.b.c

Status: On Site Spring 2016

 


Gallery


Your dream project is waiting..

Contact us today to arrange a complimentary consultation to discuss your ideas and proposals