Contempoary extension..

The project looks at the redevelopment and extension of a property in Birkdale. The design reconfigure's the space to the rear of the property including the demolition of an existing lean to structure.  Proposals look to create a  bespoke rear extension. Structural alterations to the existing rear wall enables the space to be opened up into a fully open plan family space.

skylight windows, full height glazing,  bifolding screens and feature apex glazing flood the space with light.

 

Key Project Info:

Location: Birkdale, Southport

Architect: Jakesville Studios 

Structural Engineer: Staples Consulting

Contractor: Unknown

Status: Start on site 2017

 


Gallery


Your dream project is waiting..

Contact us today to arrange a complimentary consultation to discuss your ideas and proposals