A new lease of life..

The scheme looks at an exciting rear extension to an existing property in Waterloo. The rear of the property is opened structurally opened up and extended to form a new open plan kitchen, dining and living space. Bi-folding screens are used to create an inside out feel to the garden along with a new decked patio space. 

The design's main focus is on enhancing the character of the existing property with an injection of modern design through aluminium roof lights, bi-fold screens and feature end gable glazing. The horizontal structural timber introduces an additional material to complement the contemporary design. 

 

Key Project Info:

Location: Waterloo, Liverpool

Architect: Jakesville Studios 

Structural Engineer: KOB Design

Contractor: AS Rotherham Builders

Status: Complete

 


Gallery


Your dream project is waiting..

Contact us today to arrange a complimentary consultation to discuss your ideas and proposals