Bringing an old barn to life..

The conversion of an existing barn shell in Eccleston. The project looks to create creates a bespoke 4 bedroom home with feature open plan family living arrangements  providing connections to the garden and views of the open countryside that surrounds the barn. 

The creation of an open double height void and feature curved staircase aim to give the space a welcoming contemporary feel contrasting against the restoration of the original features. 

Whilst most of the development takes place within the footprint of the existing barn, the project also looks to extending the space to the side of the property to accommodate a new cinema room

 

Key Project Info:

Location: Eccleston, St Helens

Architect: Jakesville Studios 

Structural Engineer: Staples Cosulting

Contractor: AS Rotherham Builders

Status: Start on site Jan 2017

 


Gallery


Your dream project is waiting..

Contact us today to arrange a complimentary consultation to discuss your ideas and proposals