Ambleside Road, Allerton - Rear Extension
       
     
ambleside 2017-09-27 09531200000.png
       
     
ambleside 2017-09-27 12065300000.png
       
     
ambleside 02 2017-09-27 14114200000.png
       
     
ambleside 2017-09-26 22493800000.jpg
       
     
ambleside 2017-09-27 08492700000.png
       
     
Ambleside Road, Allerton - Rear Extension
       
     
Ambleside Road, Allerton - Rear Extension

Modern remodelling..

The scheme includes the demolition of an existing lean to kitchen and creation of a new open plan Kitchen / Dining / Living space through internal modifications and a new rear extension. Opening up the rear and internal lounge wall of the house creates a bespoke family living arrangement which provides improved connections to the garden.

New large bi-folding screens and feature apex glazing helps to bring the outside in and vice versa providing strong connections to the garden

Key Project Info:

Location: Allerton, Liverpool

Architect: Jakesville Studios

Structural Engineer: t.b.c

Contractor: t.b.c

Status: Start on site Early 2019

ambleside 2017-09-27 09531200000.png
       
     
ambleside 2017-09-27 12065300000.png
       
     
ambleside 02 2017-09-27 14114200000.png
       
     
ambleside 2017-09-26 22493800000.jpg
       
     
ambleside 2017-09-27 08492700000.png