Heyes Avenue - Rainford
       
     
03.jpg
       
     
01.jpg
       
     
02.jpg
       
     
Heyes Avenue - Rainford
       
     
Heyes Avenue - Rainford

Time something different..

The project looks at the redevelopment and extension of a property in Rainford. The design maximises the space to the rear of the property with a large bespoke open plan kitchen/dining/ living room extension to the side and rear of the property. Additional accommodation includes a store/garage and study.

A simple palette of timber, render and brick combined with large lantern roof lights, feature apex glazing and aluminium bi-folds flood the space with light.

Key Project Info:

Location: Rainford, St Helens

Architect: Jakesville Studios

Structural Engineer: tbc

Contractor: tbc

Status: Planning Approved

03.jpg
       
     
01.jpg
       
     
02.jpg