Tilstock Crescent, Prenton - Rear Extension
       
     
01.jpg
       
     
02.jpg
       
     
03.jpg
       
     
05.jpg
       
     
06.jpg
       
     
07.jpg
       
     
Tilstock Crescent, Prenton - Rear Extension
       
     
Tilstock Crescent, Prenton - Rear Extension

Creating Spaces..

The scheme includes the demolition of an existing lean to kitchen and creation of a new open plan Kitchen / Dining / Living space through internal modifications and a new rear extension. Opening up the rear and internal lounge wall of the house creates a bespoke family living arrangement which provides improved connections to the garden. A shelving wall enables the space to be opened up whilst retaining the individual rooms proportions.

New large bi-folding screens and feature apex glazing helps to bring the outside in and vice versa providing strong connections to the garden.

The scheme provides a family with the beautiful open plan space they need.

Key Project Info:

Location: Prenton, Wirral

Architect: Jakesville Studios

Structural Engineer: t.b.c

Contractor: t.b.c

Status: Planning Due Winter 2018

01.jpg
       
     
02.jpg
       
     
03.jpg
       
     
05.jpg
       
     
06.jpg
       
     
07.jpg