Woodland View, Thornton - Rear Extension
       
     
IMG_8695.jpg
       
     
IMG_8675.jpg
       
     
IMG_8672.jpg
       
     
IMG_8664.jpg
       
     
IMG_8682.jpg
       
     
IMG_8643.jpg
       
     
IMG_8684.jpg
       
     
IMG_8685.jpg
       
     
IMG_8682.jpg
       
     
IMG_8688.jpg
       
     
IMG_8690.jpg
       
     
IMG_8685.jpg
       
     
IMG_8688.jpg
       
     
IMG_8684.jpg
       
     
IMG_8674.jpg
       
     
IMG_8690.jpg
       
     
Woodland View, Thornton - Rear Extension
       
     
Woodland View, Thornton - Rear Extension

The perfect use of space & light.

The project looks at the redevelopment and extension of a property in Thornton. The design maximises the space to the rear of the property with a large bespoke rear extension. New steel work enables the space to be opened up into a fully open plan family space.

A large lantern roof light combined with skylight windows and velux roof lights flood the space with light. At the side of the property the extension is part extended to the first floor to create a new bedroom and remodelled bathroom. The design incorporates a high performance cream render finish to highlight the dark aluminium framed bi folds.

IMG_8695.jpg
       
     
IMG_8675.jpg
       
     
IMG_8672.jpg
       
     
IMG_8664.jpg
       
     
IMG_8682.jpg
       
     
IMG_8643.jpg
       
     
IMG_8684.jpg
       
     
IMG_8685.jpg
       
     
IMG_8682.jpg
       
     
IMG_8688.jpg
       
     
IMG_8690.jpg
       
     
IMG_8685.jpg
       
     
IMG_8688.jpg
       
     
IMG_8684.jpg
       
     
IMG_8674.jpg
       
     
IMG_8690.jpg